Tafeltennisclinic met Bettine Vriesekoop

 

Afgelopen woensdag was Bettine Vriesekoop bij Destatec om aan de oudere een tafeltennis-clinic te geven. Voorzitter Marlie Crommentuijn begon met iedereen van harte welkom te heten en met name natuurlijk Bettine. Omdat Destatec dit jaar het 50 jarig jubileum viert was het voor onze club een mooie gelegenheid om iets extra te organiseren voor deze doelgroep. Voor de andere doelgroepen wordt in de loop van het jaar ook nog van alles georganiseerd.

Deze morgen was gezellig druk en de clinic werd erg goed bezocht. Bettine begon met vertellen over zichzelf en daarna werd zeer enthousiast de zaal in gegaan en werd er begonnen met tafeltennissen. Onder aanwijzingen van Bettine werden verschillende oefeningen gespeeld. Iedereen kreeg nog persoonlijk van Bettine tips en aanwijzigingen hoe sommige dingen beter konden worden uitgevoerd. Halverwege de ochtend was er nog tijd voor een kopje koffie met een lekker stukje vlaai, waarna na een aantal minuten de fanatiekelingen alweer in de zaal bezig waren. Op het einde van de morgen werd er ter afsluiting nog een groepsfoto gemaakt en kon iedereen terug kijken op een erg geslaagde morgen.

Bedankt Bettine.

 

Mocht je hierdoor interesse hebben gekregen om eens een balletje te komen slaan is dat altijd mogelijk op woensdagmorgen, van 9.30 uur tot 11.30 uur. De kosten bedragen 2 euro 50, dit is inclusief een lekker kopje koffie. Je krijgt dan een uurtje gerichte training en na de koffie is er tijd voor een paar wedstrijdjes.

Mocht je smorgens geen tijd hebben kun je altijd ook nog op de woensdagavond komen spelen, neem dan wel eerst ff contact op met marlie@destatec.nl

 

Ben je door het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.