áááááááááááááááááááááááá                                    áá

 

      Beweging, tafeltennis voor de 55 plusser.
    

 

Op woensdagmorgen is er elke week voor de 55 plussers 2 uurtjes tafeltennis, van 9.30 uur tot 11.30 uur. Wil jij ook wat meer bewegen en proberen eens een balletje te slaan? Kom dan gerust een keer geheel vrijblijvend binnen lopen.

 

Tafeltennis is een uitstekende sport voor ouderen die zich fit en gezond willen voelen en houden, tafeltennis is een sport die op een veilige manier beoefend kan worden. Immers je medespeler staat aan de andere kant. Daarbij beweeg je na je eigen kunnen en inspanning. Dat de sport in het bijzonder geschikt maakt is, dat lichaam en geest continue getriggerd worden en ook mentaal is het een uitdaging want bij elke slag moet er een co÷rdinatie zijn tussen ogen, stand van arm/hand, en de positie van je lichaam.
Tafeltennis is dus vooral geschikt om de achteruitgang van het geheugen te vertragen als gevolg van het ouder worden.

 

Mocht je hierdoor interesse hebben gekregen om eens een balletje te komen slaan is dat altijd mogelijk op woensdagmorgen, van 9.30 uur tot 11.30 uur. De kosten bedragen 2 euro 50, dit is inclusief een lekker kopje koffie. Je krijgt dan een uurtje gerichte training en na de koffie is er tijd voor een paar wedstrijdjes.

 

Ben je door het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.