DESTATEC ACTUEEL

 

 

Destatec Actueel

 

Afgelopen week werd er nog 1 wedstrijd gespeeld, daarna werden we weer op slot gegooid.

Dit betekend dat in elk geval de komende 4 weken geen wedstrijden en competitie gespeeld mogen worden, gelukkig mogen we wel nog trainen.

 

De laatste wedstrijd die gespeeld is werd door recreanten 1 gespeeld in Panningen.

Voor dit team was dit de 1e wedstrijd en voorlopig ook de laatste, tot dat we weer mogen.

Fortus 1 was net te sterk voor ons team. Marlie Crommentuijn bleef ongeslagen en Hanh Le won 2 keer, dit resulteerde in een 7-5 nederlaag, Pedro Kessels en Susanne van Lierop kwamen net te kort, er werden verschillende 5e setters gespeeld met uitslagen ertussen van 18-16, 14-12 enz, maar deze vielen allemaal richting Fortus.

 

Na ongeveer een halve competitie is dit de tussen stand.

Jeugd 1 staat na 5 gespeelde wedstrijden op een 8e plaats. Jip Dol, Bianca Bosch en Sten van Cruchten moeten straks weer stevig aan de bak om na de break proberen een plaatsje op te schuiven.

Jeugd 2 staat ook na 5 wedstrijden stevig aan kop, Bo Boots en Renger Slabbers stevenen af op het kampioenschap als ze zo door gaan.

Jeugd 3 staat na 4 wedstrijden op een 2e plek, met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de nummer 1. Johan Ubags en Lenn Verkoulen doen het prima, door zo door te spelen komt voor hun wellicht ook een kampioenschap in zicht.

Jeugd 4  staat na 4 wedstrijden op een gedeelde 4e plaats, Thijs Marsman en Danny Kersten en Tibor Knarren moeten ook proberen na de break een plaats op te schuiven, succes.

 

Senioren 2 staat na 4 wedstrijden op een 4e plaats, Sophie Kessels, Wouter Bremmers, Teun Julicher en Gijs Cox doen het prima in de 5e klasse bij de senioren voor de eerste keer.

Senioren 1 staat na 4 wedstrijden om een mooie 2e plaats in de 1e klasse, Job Heijman, Bjorn Peeters, Ruben Lampe, Marlie Crommentuijn en Pedro Kessels hebben al aardig wat punten bij elkaar gesprokkeld om straks misschien mee te kunnen spelen in de play offs.

 

 

Destatec doet ook mee met de Rabo clubSupport actie. Iedereen kan ons steunen door op ons te stemmen tot 25 oktober. Alvast heel hartelijk bedankt.

 

Ook op woensdagmorgen wordt er getafeltennist, vanaf 9.30 uur wordt er dan getraind door 55+ waarna na de koffie leuke wedstrijden gespeeld worden.

Ook hier kunt u geheel vrijblijvend eens binnen lopen en meedoen.

 

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.