DESTATEC ACTUEEL

 

Destatec Dubbelclubkampioenschappen.

 

Op zaterdag werden de jaarlijkse dubbelclubkampioenschappen gespeeld, het deelnemersveld was niet heel erg groot, met 10 spelers werd er met loting begonnen, wie met wie mocht samen spelen. Na de loting werd een 5 kamp gespeeld, met veel leuke wedstrijden, de teams waren redelijk verdeeld en zo werd zich aardig in het zweet getafeltennist. Na een paar uurtjes was de winnaar bekend en vond de prijsuitreiking plaats.

Winnaar dubbel 2019 waren Susanne van Lierop met Ruben Lampe, op de 2e plaats kwamen Marlie Crommentuijn met Younes Abbas, de 3e plek was voor Femke Huibers met Bjorn Peeters, de 4e plaats was voor Brian Smeets met Michel Koebrugge en last but not least 5e Linda Cox met Maurice Hendrickx.

Na de wedstrijden werd de bakplaat aangegooid en werd er nog gezellig samen gegeten en gedronken.

Dit was dan ook bijna de laatste activiteit voor de zomerstop, rest ons alleen nog deze week training en zaterdag het groot onderhoud.

 

Rest ons verder voor iedereen een heel zonnige en fijne vakantie toe te wensen.

 

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.

Agenda:

Zaterdag 22 juni Groot onderhoud.