Destatec Actueel

Afgelopen zaterdag werden er maar 2 wedstrijden gespeeld ivm de herfstvakantie. De competitie is ongeveer voor iedereen op de helft en we kunnen eens kijken hoe alle teams er voor staan.

Jeugd 1 speelde wel afgelopen zaterdag en versloeg TTC met zeer ruime cijfers, 10-0 Destatec. Bo Boots, Jip Dol en Renger Slabbers lieten geen spaan heel van de tegenstanders, dit is ook wel te merken in de stand na 4 wedstrijden, gaan ze aan kop in de 3e klasse.
Jeugd 2 speelde ook thuis tegen Red Stars en versloeg hun met 4-1. Bianca Bosch bleef ongeslagen en Sten van Cruchten won 1 keer, samen wonnen ze ook het dubbelspel. Na 4 ronden staat ons team op een 3e plaats met wel 1 a 2 wedstrijden minder gespeeld in de 4e klasse.
Jeugd 3 had een vrije zaterdag en gaat zeer goed in de 4e klasse, Lenn Verkoulen en Kyan Willems staan bovenaan na 5 speelronden.
Jeugd 4 speelt in de 5e klasse en moet nog ff wennen, Danny Kersten en Robin Boonen sluiten momenteel de rij in deze klasse, zet hem op jongens.

Senioren 1 speelt in de 1e klasse en staat momenteel op een 5e plaats, met maar 3 punten achter op de nummer 4, Bjorn Peeters, Job Heijman en Ruben Lampe gaan er alles aan doen om in de top 4 te komen, dan spelen ze namelijk mee in de Play offs.
Senioren 2 staat op een 3e plaats in de 4e klasse met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de teams erboven. Wie weet wat er nog mogelijk is voor Sophie Kessels, Linda Cox en Teun Julicher.

Dan werden er ook nog recreanten wedstrijden gespeeld, team 1 kwam na 1 jaar weer in actie tegen Armada, helaas werd met 3-7 het onderspit gedolven, een beetje vertekend beeld was het wel, van de 10 wedstrijden werden er maar liefst 8 in 4 of 5 games gespeeld, met uitslagen van 12-14, 14-16 en 18-20, de volgende keer hopen we op iets meer geluk. Marlie Crommentuijn en Ruben Lampe wonnen beide 1 keer en Ruben met Pedro Kessels wonnen samen het dubbel, Hanh Le kwam net te kort om ook een wedstrijd te winnen.
Recreanten 2 kwam ook in actie tegen Leudal, ook dit team verloor met 3-7, maar ook hier waren er veel uitslagen met maar 2 puntjes verschil op het einde. Ronald Hanssen, Femke Huibers en Stan Geelen wonnen allen 1 keer, Stan Evers lukte het net niet om een game te pakken.
Recreanten 3 had ook de zelfde uitslag 3-7, dit tegen Noad. Ook bij deze wedstrijden was het erg spannend, maarliefst 6 wedstrijden gingen in 4 of 5 games uit. Linda Cox en Siegfried Klein wonnen beide 1 keer, het dubbelspel was ook voor Linda en Jack Laussen. Sem Bonten maakte zijn debuut in de recreanten competitie en kwam net te kort om ook 1 wedstrijd te winnen.
Recreanten 4 kwam ook weer in actie en reisde naar Tegelen, ook dit team verloor met 3-7, Diana Bosch (2) en Sonja Koning (1) zorgde voor de punten. Nu is echter de stand gewijzigd in het voordeel van ons team, blijkt dat TTC een verkeerde opstelling heeft gehad en zo is de stand gewijzigd in 6-4 winst voor Destatec, dat komt er dan op neer dat Anja Baets en Sonja beide 1 winstpartij erbij krijgen en het dubbelspel gaat naar Anja en Sonja. Voor Ray Crienen was het ook de vuurdoop in de recreanten competitie, hij weerde zich voortreffelijk, maar helaas verloor hij beide wedstrijden in 5 games.

Aanstaande woensdag is bij Destatec het casinotoernooi voor de jeugd en zaterdag wordt er door diverse teams ook weer competitie gespeeld. Jeugd 1, 2 en 3 spelen thuis en senioren 2.

Ook op woensdagmorgen wordt er getafeltennist, vanaf 9.30 uur wordt er dan getraind door 55+ waarna na de koffie leuke wedstrijden gespeeld worden.
Ook hier kunt u geheel vrijblijvend eens binnen lopen en meedoen.

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.