DESTATEC ACTUEEL

 

 

Afgelopen week waren alleen diverse recreanten teams actief. De regulierencompetitie heeft rust in verband met de herfstvakantie. Team 2 kwam in actie tegen Seta 2 maar moest helaas genoegen nemen met maar 2 puntjes, Pedro Kessels won een wedstrijd en samen met Roel Janssen ook het dubbel, 2-8 voor Seta. Team 3 en 4 moesten het ook opnemen tegen Seta,

Team 3 kwam net te kort tegen Seta 3 en moest met 4-6 het onderspit delven. De punten kwamen van Raoul en Mark Heijman en Femke Huibers, het dubbel was ook voor Femke en Raoul. Team 4 had meer succes tegen Seta 4, dit team kwam met een 7-3 overwinning huiswaarts. Ruben Lampe behoudt zijn 100% en Marco Vogelaar en Maurice Hendrickx bleven ook ongeslagen, Linda Cox kon een maal winnen. Dit team gaat nu aan kop in de 4e klasse. Team 5 was ook naar Sevenum afgereisd maar kwam helaas met een 10-0 nederlaag naar huis. Remi Huibers, nieuwkomer Ton Schols, Ben Lampe en Wilma Holthuysen konden net geen wedstrijd winnen.

 

Komende week is het herfstvakantie en zijn er bijna geen wedstrijden, alleen senioren 1 speelt zaterdag thuis tegen Venlo en senioren 2 speelt uit tegen Ready.

 

Voor de jeugd is er woensdagmiddag pompoen uithollen en s morgens speelt de 55+ groep.

Verveel je je op woensdagmorgen, kom dan gerust eens binnen wandelen om een balletje te slaan tegen een aantal fanatieke oudere. Van 9.30 uur tot 11.30 uur wordt er erg leuk getafeltennist en natuurlijk is er ook tijd voor pauze met een lekker kopje koffie.

 

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.

 

Programma volgende week

 

Senioren 1 Venlo 3                     14.00 uur

Ready 3 Senioren 2                    14.00 uur