DESTATEC ACTUEEL

 

 

 

Senioren 1 is kruipt langzaam dichterbij de 1e plek. In Brunssum werd overtuigend gewonnen met 8-2, Ruben Lampe bleef ongeslagen en Marco Vogelaar en Ben Cuypers wisten 2x te winnen, het dubbel was ook voor Destatec. Jeugd 1 had het zwaar tegen Quick er werd met 4-6 verloren, Brandon Jakobs was sterkste speler en bleef ongeslagen, Rob Piepers kon hier nog 1 punt aan toevoegen. Jeugd 3 verloor met veel pech met 0-5, Gijs Cox en Teun Julicher konden net geen wedstrijd winnen.

De recreanten kwamen ook in actie deze week. Team 1 won zeer overtuigend van Armada Susanne v Lierop, Pedro Kessels en Friedhelm Weyers bleven ongeslagen, de dubbels waren ook voor Susanne en Pedro en Friedhelm en Marlie. Team 2 nam het op tegen Red Stars en moest het onderspit delven, Pedro, Ruben en Stan Geelen wonnen allen 1 keer. Team 3 moest naar Koningslust en verdeelde de punten gelijk. Raoul en Mark Heijman en Michel Vogelaar pakten allen 1 punt, Michel en Sigi Klein pakte ook samen het dubbel. Team 5 verloor thuis met 3-7, Jack Lausen bleef ongeslagen en won samen met Anja Heijman ook het dubbel.

 

Zondag was het 1e LJM toernooi, waar Sophie Kessels de fin. bereikte in de hoofdronde 2e klasse. Thijs Marsman kwam niet verder dan de troostronde fin. 3e klasse. In de topklasse bereikte Rob Piepers, Brandon Jakobs en Brian Smeets de troostronde en Rob en Brandon kwamen tot de fin. Ben Cuypers speelde mee bij de senioren en bereikte de fin. In de hoofdronde.

Tegelijkertijd was er Kids Aktief, dit zijn starters die spellen doen met op het einde wedstrijden, hier werd Bo Boots 1e in de B poule, Charlotte Frenken werd en Jelle Ouwerkerk 5e.

 

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec

 

Programma zaterdag 24 november

 

Landgraaf 5 - Senioren 1     16.00 uur

Landgraaf 6 - Senioren 2     16.00 uur

Jeugd 1 Red Stars 3         10.30 uur

Quick 2 - Jeugd 2                 13.00 uur

TTC 4 - Jeugd 3                   12.00 uur

Seta 5 - Jeugd 4                   14.00 uur