DESTATEC ACTUEEL

 

 

 

 

 

Dit weekend werden de slot wedstrijden gespeeld van deze competitiehelft. Op vrijdag speelde Senioren 2 een inhaalwedstrijd in en tegen Kerkrade. Ons team (Jolanda Cremers, Linda Cox en Sem Bonten) won met 4-6. 

Op zaterdag was het super spannend bij Destatec. Zowel Senioren 1 als 2 als Jeugd 1 moesten s middags allemaal nog 1 thuiswedstrijd spelen tegen Kluis uit Geleen. Bij Senioren 2 stond er weinig meer op het spel. Met de overwinningen van Sem (1x), Linda (2x) en Jolanda (3x) werd de 2e plaats zeker gesteld. Bij zowel Senioren 1 als bij Jeugd 1 ging het nog om het kampioenschap. Senioren 1 kon alleen nog kampioen worden door met minimaal 7-3 van Kluis te winnen. Bij Younes Abbas ontbrak helaas het wedstrijdritme, ondanks een paar mooie wedstrijden wist hij er geen te winnen. Ruben Lampe won alle 3 zijn wedstrijden. Voordat aan de laatste wedstrijd begonnen werd, won Pedro Kessels al 2 wedstrijden. De tussenstand was dus (incl. dubbel) 6-3 in het voordeel van Destatec. De laatste wedstrijd van Pedro zou dus de beslissing brengen: Destatec 1 f Kluis 4 zou kampioen worden. De spanning bleef er tot de laatste seconde in. Uiteindelijk won Pedro met 15-13 in de 5e set. Destatec 1 is dus kampioen! Gefeliciteerd.

Voor Jeugd 1 was het ook een zeer spannende wedstrijd. Zowel Jeugd 1 als Kluis 1 stonden voor het weekend aan kop en daarachter met slechts 1 punt minder Quick/Megacles 1. Door 3 overwinningen van Job Heijman, 1 overwinning van Brandon Jakobs en de winst in het dubbel van Rob Piepers en Job, kwam de eindstand tegen Kluis op een 5-5 gelijkspel. Doordat Quick/Megacles met 6-4 won van Brunssum, kwamen alle drie de teams op gelijke hoogte. Telling van de setstanden was echter in het nadeel van Destatec: Kluis 1 is kampioen en Destatec Jeugd 1 moet genoegen nemen met plek 3.

 

Enkele belangrijke data voor de komende tijd: 28 dec. familietoernooi,

5 (jeugd) en 6 (senioren) jan. Clubkampioenschappen.

Op 12 (senioren) en 13 (jeugd) jan. de Limburgs kampioenschappen.

 

 

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec