DESTATEC ACTUEEL

 

 

 

Geweldige DISCO bij Destatec, georganiseerd samen met Jong Nederland en S62.

Vrijdagavond werd de disco om 19.00 uur geopend en de jeugd stroomde binnen samen met een aantal ouders, ook Prinses Anouk van de Fobmutse was de hele avond aanwezig samen met prins Peter van de Hopsjlokkers, de prins en prinses van de Erpelkes Sten en Sam en de Bacchus Luuk. Na een uurtje hossen en springen werd om 20.00 uur de nieuwe prins, prinses en vorst van de 3 verenigingen uitgeroepen, achter de deken kwamen tevoorschijn: Prins Bas (van JN) Prinses Sam (van s62) en vorst Bianca (van Destatec). Samen regeren ze dit jaar over het Zjwaemer riek. Verder werd de hele avond nog gezellige gehost en gedanst op muziek van music4you, zodat om 22.15 uur iedereen moe huiswaarts ging.

 

Deze week speelde alleen een recreanten team, te weten team 2, dit team nam het op tegen Seta 2. Jammer genoeg was Seta een stuk sterker en won met 1-9, alleen Pedro Kessels kon de eer redden.

Volgende week is er weer een vol programma.

 

Denk aan 20 maart, de clinic van Bettine Vriesekoop voor alle 55+. Start 9.30 uur tot 11.30 uur. Wil je ook mee doen meld je dan wel even aan op marlie@destatec.nl

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.

 

Programma:

Senioren 1 Megacles 1    14.00 uur

Senioren 2 TTC 4            14.00 uur

Jeugd 1 Kerkrade 1         10.30 uur

Jeugd 2 t Belke 2            10.30 uur

Jeugd 3 Megacles 2        10.30 uur