DESTATEC ACTUEEL

 

Competitie wisselvallig, trio toernooiwinnaars

Alle teams van tafeltennisvereniging Destatec speelden zaterdag in de Voorjaarscompetitie die bijna op zijn einde loopt. Senioren 1 had een overwinning nodig om lijfsbehoud in de 1e Klasse veilig te stellen maar het verloor thuis met 3-7 van Sittard 5. Henk Kok kon tweemaal winnen en Remy Wijnands pakte één punt. Voor Senioren 2 was het tegen Sibbe 2 prijsschieten. Younes Abbas was goed voor drie zeges, Ben Cuijpers en Marco Vogelaar wonnen tweemaal. Younes en Marco wonnen ook het dubbel en het team koerst zo af op een keurige derde plek. Voor Jeugd 1 was het thuis tegen ’t Belke 1 zaak om te winnen en dat lukte. Dankzij twee zeges van Job Heijman en Rob Piepers, eentje van Brandon Jakobs en het dubbelspel van Job/Brandon werd het 6-4 voor onze jongens die nog volop in de race zijn. Jeugd 2 had bij Elsloo 1 weinig in te brengen. Alleen Wouter Bremmers won twee keer en daardoor werd het 3-2 voor de thuisploeg.

Zondag werd in Weert het vierde toernooi uit de Limburgse Jeugd Masters-cyclus gespeeld en wat werd het een prijzenslag voor Destatec! In de Topklasse bij de jeugd was Job Heijman de sterkste en dat is een fantastische prestatie! Datzelfde mag gezegd worden van Brandon Jakobs want die werd winnaar van het toernooi in de 1e Klasse. Ook bij de Masters voor senioren was er succes want in de 18+ klasse won Bjorn Peeters het toernooi om zo het trio aan overwinningen compleet te maken! Van harte gefeliciteerd allemaal en succes tijdens de grote finale op 27 mei in Geleen/Sittard.

Ben je door het lezen van deze Destatec Actueel nieuwsgierig geworden en wil je eens wat meer weten over Destatec? Of wil je eens een aantal lessen op proef komen? Kijk dan snel op onze website: www.destatec.nl of op facebook.com/destatec.

Programma voor zaterdag 21 april 2018:

Senioren 1 – Sittard 3 14.00u
Senioren 2 – Maastricht 4 14.00u
Red Stars 7 – Jeugd 2 12.30u